NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

IVANOVIĆ O PROPUŠTENOJ ŠANSI ZA PLEJ-OF: "Išli smo malo previše nadole"

Novosti online

06. 04. 2023. u 22:43

TRENER Crvene zvezde Duško Ivanović je u kratkoj analizi meča apostrofirao sjajnih 30 minuta, veliku energiju i samopouzdanje, a potom odgovarao na novinarska pitanja. Jedno se odnosilo na to šta je nedostajalo za plasman u top 8.

ИВАНОВИЋ О ПРОПУШТЕНОЈ ШАНСИ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Ишли смо мало превише надоле

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Možemo svakog da pobedimo, ali i od svakog da izgubimo. Nijedna ekipa ne može da drži formu čitavim tokom sezone, najbitnije je da ne ideš previše nadole. Mi smo otišli malo previše i zato nismo ušli u top 8.

U kontekstu priče o nikad neizvesnijoj sezoni, trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas podržao je ideju o plej-inu, odnosno šansi da više od osam timova učestvuje u borbi za plej-of.

- U ovoj situaciji bih rekao „da“, ali u stvarnosti „ne“. Mislim da je ovaj sistem dobar - nadovezao se na to Ivanović. - Ovo možda nije najkvalitenija sezona u Evroligi, ali je svakako najujednačenija. Ne igramo top 8, ali je pred nama veliki posao u ABA i ligi Srbije. Nemamo više vremena za eksperimente, bliže se odlučujuće utakmice i moramo da imamo jasnu sliku kako treba da igramo. Ovde sam nekoliko meseci, a kao da sam dve godine. Veoma sam zadovoljan što sam došao u Zvezdu i upoznao ovu veliku familiju - kaže Ivanović, koga su mediji podsetili da je prošlo tačno 34 godine otkad je kao igrač postao prvak Evrope sa Jugoplastikom. - Veliki datum, mogao bih da proslavim bocom dobrog vina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)