DONČIĆ I IRVING, KAKAV TANDEM: Razneli Sikserse, zajedno ubacili 82 poena (VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2023. u 08:48

Košarkaši Dalasa pobedili su noćas Filadelfiju sa 133:126 i prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi. Dalas su predvodili Luka Dončić sa 42 poena, 12 asistencija i četiri skoka i Kajri Irving sa 40 poena, šest asistencija, četiri skoka i tri ukradene lopte. Redži Bulok dodao je 15 poena, a Kristijan Vud 10.

ДОНЧИЋ И ИРВИНГ, КАКАВ ТАНДЕМ: Разнели Сиксерсе, заједно убацили 82 поена (ВИДЕО)

Foto: AP

U ekipi Filadelfije najefikasniji je bio Džoel Embid sa 35 poena uz osam skokova, Tajris Maksi postigao je 29 poena, a Džejms Harden 27 poena, 13 asistencija i četiri skoka.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Los Anđeles kliperse sa 115:91 i ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu. Aktuelne šampione predvodio je Džordan Pul sa 34 poena, Klej Tompson postigao je 19 poena uz 11 skokova, a Džonatan Kaminga 19 poena uz sedam skokova.

Drejmond Grin pobedi je doprineo sa 11 poena, devet skokova i devet asistencija, a Kevon Luni sa 11 poena i osam skokova.

U ekipi iz Los Anđelesa Kavaj Leonard bio je najefikasniji sa 21 poenom uz sedam skokova, a Erik Gordon postigao je 16. Mejson Plamli dodao je 12 poena i 20 skokova, Pol Džordž 11 poena, a Rasel Vestbruk osam poena i šest asistencija.

Košarkaši Vašingtona pobedili su Toronto sa 119:108 i vezali drugu pobedu. Vizardse su predvodili Kajl Kuzma sa 30 poena i Kristaps Porzingis sa 25 poena. Danijel Gaford meč je završio sa 18 poena, a Delon Rajt sa sedam poena i 11 asistencija za Vašington koji je sada ispred Toronta u borbi za plej-of.

U ekipi Toronta najefikasniji su bili O Dži Anunobi sa 26 poena i Jakob Poeltl sa 23 poena uz 13 skokova.

Košarkaši San Antonija pobedili su Indijanu sa 110:99 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Džeremi Sohan predvodio je San Antonio sa 22 poena i 13 skokova, što je bio njegov prvi dabl-dabl u karijeri. Zek Kolins postigao je 18 poena, uz šest skokova i pet asistencija, a sa po 18 poena utakmicu su završili Devin Vasel i Devonte Grejem.

U poraženoj ekipi Badi Hild postigao je 27 poena, Kris Duarte 18 poena uz devet skokova, a Majls Tarner 14 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)