CILJ - PLEJOF ABA 2 LIGE: Pred košarkašima Sloge iz Kraljeva obaveze na dva fronta

G. ĆIROVIĆ

01. 03. 2023. u 22:41

Posle duže pauze pred košarkašima Sloge iz Kraljeva je zgusnut raspored u narednih petnaestak dana i nastavak borbe za bodove na dva fronta – nacionalnoj KLS i regionalnoj ABA 2 ligi.

ЦИЉ - ПЛЕЈОФ АБА 2 ЛИГЕ: Пред кошаркашима Слоге из Краљева обавезе на два фронта

G.Šljivić

Odmah posle duela u Zemunu protiv Mladosti u domaćem prvenstvu predstojećeg vikenda, Kraljevčani već u ponedeljak putuju za Široki Brijeg u BiH gde će u okviru poslednjeg „balona“ ligaškog dela ABA 2 lige odigrati tri utakmice.

U dvorani „Pecara“ Sloga će najpre narednog utorka za rivala imati slovenački Helios, neprikosnovenog lidera na tabeli, potom na istom mestu u četvrtak sledi meč protiv makedonskog Pelistera iz Bitolja koji bi mogao da bude i odlučujući za plasman u plejof, dok će u nedelju snage odmeriti sa Sutjeskom iz Nikšića.

- Nekoliko ekipa ima skor 6 pobeda i 4 poraza i sve gaje ambicije da se nađu među osam i izbore plsasman na završni turnir u Domžalama – kaže Marko Dimitrijević, šef stručnog štaba Sloge. - Nama će po svemu sudeći odlučujući meč biti protiv Pelistera. Imamo isti učinak do sada, a u jednokružnom sistemu takmičinja presudnu ulogu ima međusobni skor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!