DORSI SLOBODAN AGENT: Ko će od evroligaša ugrabiti bingo do 1. marta?

V. P.

26. 02. 2023. u 22:55

AMERIČKI bek Tajler Dorsi, koji je prošle godine nosio dres Grčke na Evrobasketu, dobio je otkaz od Teksas ledžendsa, tima iz razvojne "Dži" lige. Sada je samo pitanje ko će od evroligaša iskoristiti priliku da ga ugrabi pre isteka roka za registraciju, 24 časa uoči utakmice Bajerna i Crvene zvezde 1. marta.

ДОРСИ СЛОБОДАН АГЕНТ: Ко ће од евролигаша уграбити бинго до 1. марта?

FOTO: FIBA.Basketball

Ime sjajnog šutera ranije se dovodilo u vezu sa crveno-belima, kojima je i sada potrebna košgeterska pretnja sa pozicije beka i niskog krila, imajući u vidu da je Džon Holand najčešće van rotacije kod trenera Duška Ivanovića. Međutim, realnija opcija je povratak u ekipu Olimpijakosa, iz koje je otišao u NBA jureći američki san. 

Za Teksas je odigrao 17 utakmica (24,4 poena), tri puta je oblačio dres NBA ligaša Dalasa i ukupno postigao devet poena. Prošle sezone bio je jedan od najvažnijih igrača Olimpijakosa, u Evroligi je prosečno beležio 11,4 poena i 2,5 skokova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)