SAMO ZA NAJBRŽE: Evo kako možete do preostalih ulaznica za utakmicu Srbija - Velika Britanija, koja odlučuje idu li "orlovi" na Mundobasket

Novosti online

25. 02. 2023. u 17:56 >> 18:10

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nije uspela da u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo izbori plasman na ovogodišnji Mundobasket, pa će odluka o tome pasti u ponedeljak. Oni koji bi da bodre "orlove" u meču odluke, a nemaju ulaznice, još uvek mogu da dođu do njih.

САМО ЗА НАЈБРЖЕ: Ево како можете до преосталих улазница за утакмицу Србија - Велика Британија,  која одлучује иду ли орлови на Мундобаскет

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Srbija je u drami izgubila od Grčke u gostima posle čega je postalo jasno da će o svemu odlučivati završna runda ovog kvalifikacionog ciklusa.

Poslednju priliku da izbori plasman na ovogodišnje Svetsko prvenstvo košarkaška reprezentacija Srbije ima u ponedeljak, kada će od 20 časova igrati protiv Velike Britanije u Beogradu.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije, karata za taj meč u Beogradskoj areni još ima, ali svega nekoliko stotina, pa ko želi da ih nabavi, trebalo bi što pre to da učini, i to klikom na link https://tickets.rs/event/fiba_kvalifikacije_za_sp_2023_srbija_velika_britanija_5329

Podsetimo, postoji i druga mogućnost da "orlovi" odu na šampionat planete u košarci, odnosno da se plasiraju na Mundobasket i pored poraza od Velike Britanije, a o tom načinu "Novosti" su vam već ranije tokom dana pisale.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)