"OČEKUJEMO POBEDU I OSVAJANJE TITULE": Gocić pred meč sa Radničkim

Novosti online

24. 05. 2024. u 13:20

Vaterpolisti Novog Beograda na korak su od osvajanja treće uzastopne titule šampiona Srbije.

ОЧЕКУЈЕМО ПОБЕДУ И ОСВАЈАЊЕ ТИТУЛЕ: Гоцић пред меч са Радничким

Foto arhiva VN

Posle trijumfa u prvom meču finala plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca na svom bazenu (14:13), Novobeograđanima nedostaje još samo jedna pobeda kako bi stigli do trofeja. Revanš meč u Kragujevcu na programu je u subotu od 20.30 časova.

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je pred drugi meč finalne serije plej-ofa Superlige protiv Radničkog da njegova ekipa očekuje pobedu i osvajanje titule.

- Prvu utakmicu smo rešili u našu korist, ali ne baš na način na koji smo očekivali. Međutim, u plej-ofu je najvažnije da se pobeđuje. Imali smo vremena da se odmorimo i dobro pripremimo za revanš u Kragujevcu, a uveren sam da ćemo određene stvari u našoj igri podići na viši nivo - rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić uoči duela sa Kragujevčanima.

Foto arhiva VN

Novi Beograd je ove sezone osvojio već dva trofeja, pošto su Gocićevi izabranici trijumfovali u Kupu Srbije i regionalnoj Premijer ligi.

Istom epilogu se svi u taboru Novobeograđana nadaju i u Superligi Srbije, ali Gocić poziva na oprez.

- U Kragujevcu nas očekuje još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja je potpuno rasterećena. To uvek u ovakvim utakmicama tim ekipama daje jedan dodatni elan da odigraju i iznad svojih mogućnosti. Ipak, trudićemo se da nametnemo naš ritam i tako iskontrolišemo dešavanja u bazenu. Zdravstveni bilten je dobar, svi igrači su na raspolaganju osim Đorđa Vučinića, koji je već duže vreme povređen. Želimo da što pre završimo finalnu seriju, u Kragujevcu očekujemo pobedu i osvajanje titule - zaključio je Gocić.

U slučaju pobede Radničkog o osvajaču titule odlučiće "majstorica" u kojoj bi Novi Beograd bio domaćin 29. maja.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)