DŽEJMS URLAO NA OBRADOVIĆA: Evo šta kaže o tome srpski stručnjak

Novosti online

25. 02. 2023. u 13:16

Košarkaši Monaka poraženi su u derbiju 25. kola Evrolige od ekipe Barselone rezultatom 80:70, a pored dobre utakmice, u centru pažnje se našla i svađa stratega Monaka Saše Obradovića sa najboljim igračem te ekipe Majkom Džejmsom. Amerikanac je utakmicu završio sa 14 poena uz po 3 skoka i asistencije, dok je iz igre šutirao 6/11.

ЏЕЈМС УРЛАО НА ОБРАДОВИЋА: Ево шта каже о томе српски стручњак

FOTO: M. Vukadinović

Pred sam kraj utakmice, došlo je do velike svađe između Džejmsa i Obradovića, kada je košarkaš nešto zamerio srpskom treneru. Mikrofon nije bio u okolini, pa nismo čuli šta je Džejms rekao, ali mu je Obradović kasnije poručio da se takve stvari ne govore na tajmautu.

– Barselona je zasluženo pobedila. Zadovoljan sam kako smo se branili u drugom poluvremenu. Mislim da u ovom trenutku zavisimo od sebe. Ono što se desilo sa Majkom Džejmsom na kraju utakmice je interna stvar – istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Pored toga, sećamo se i njegove konferencije za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, kada je takođe govorio o slobodi koju Majk Džejms ima u timu.

– Eh, kad bi znali… Nemam nameru da odgovorim ovo oko Džejmsa, stvari koje svi znamo, svi koji smo unutra, stvari sa kojima se nosimo, nisu lake za prihvatanje, pogotovo sa trenerske strane. Neke stvari moraš da prihvatiš da bi bio tu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna