GRCI, SRAM VAS BILO! Zapalili dres tragično preminulog srpskog reprezentativca

Novosti online

23. 02. 2023. u 08:41

BRUKA i sramota u Grčkoj. Naime, navijači PAOK-a su spalili dres Stevana Jelovca, preminulog srpskog košarkaša koji je nosio dres AEK-a.

ГРЦИ, СРАМ ВАС БИЛО! Запалили дрес трагично преминулог српског репрезентативца

Foto: AEK

Incident se desio na fudbalskom okršaju dva tima, a pored brojnih oduzetih zastava i drugih navijačkih rekvizita se na ogradi „Tumbe“ nalazi i dres preminulog srpskog košarkaša Stevana Jelovca koji je bio okačen naopako.

Ubrzo su se oglasili i navijači AEK-a koji su govorili upravo o dresu Jelovca.

- Naš grb je naša duša. Spaljivanje svetih stvari je na ovaj ili onaj način sramota za svakoga ko to pokuša i taj nema veze sa sportskom kulturom. Ovaj sramotni čin usmeren je protiv tradicije, dresa vrednosti i ideala vizantijskog AEK-a. Krađa i paljenje dresa našeg preminulog sportiste, našeg pokojnog brata Stevana, međutim, prelazi sve granice i ne možemo, a da ne iskažemo bes i ogorčenje. Sigurni smo da se ni PAOK ne slaže s takvom praksom koja nije u skladu sa istorijom kluba - stoji u saopštenju navijača tima iz Atine.

Podsećanja radi, srpski košarkaš i prvotimac AEK-a Stevan Jelovac preminuo je od posledica moždanog udara, koji je doživeo 14. novembra 2021. godine na treningu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)