MIŠKO RAŽNATOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO BOSANCIMA: "Ako se poslužimo žargonom, reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane devojke"

Novosti online

22. 02. 2023. u 15:45

KOŠARKAŠKA reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvu protiv Crne Gore. Utakmica će biti odigrana u dvorani "Mejdan" u Tuzli. Nakon što je juče na pres konferenciji selektor reprezentacije BiH, Adis Bećiragić, govorio o tome zašto nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića, stigao je žestok odgovor od agenta, Miška Ražnatovića.

МИШКО РАЖНАТОВИЋ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО БОСАНЦИМА: Ако се послужимо жаргоном, репрезентација БиХ никада неће бити остављена од стране девојке

FOTO: N. Paraušić

Ono što je svim ljubiteljima košarke bilo čudno jeste to što selektor nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića.

- Ja ću se poslužiti jednostavnim žargonom. Kad te ostavi devojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim da joj ugodim. Ali onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš. Kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pesme što neću da radim. I treća da lažeš samog sebe i vas što neću da radim. Ima četvrta stvar da devojka dođe tebi i da kaže da je pogrešila - rekao je Bećiragić, pa je dodao:

- Mi činimo sve da ove momke zadovoljimo, ja sam sa njim kao sa svojom decom, ali do granice. Meni je apsolutno žao i nadam se da će nazvati Halilovića, direktora te reći da su pogrešili. Da te moja rahmetli Amira rodila ne može -završio je Bećiragić.

Nije se dugo čekao odgovor na sve što je rekao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Poznati agent Miško Ražnatović žestoko je odgovorio Bećiragiću.

- Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rentgenskom snimku utvrđen je prelom - napisao je na Tviter nalogu Miško Ražnatović.

To nije bio jedini odgovor Ražnatovića.

- Usled preloma Edin je propustio više utakmica u periodu od 23.11. do 18.12. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo žargonom reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane devojke i Edin će uvek biti tu za nju - napisao je Ražnatović.

Ostaje pitanje da li ćemo ubrzo dobiti odgovor od Bećiragića na stvari koje je Ražnatović napisao na svom Tviter nalogu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili