OKUPLJAJU SE KOŠARKAŠI SRBIJE: "Orlovi" lete ka Svetskom prvenstvu

V. P.

19. 02. 2023. u 20:42

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije sutra počinje da se okuplja za poslednje dve kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo, 24. februara sa Grčkom u Atini i tri dana kasnije sa Velikom Britanijom u hali "Aleksandar Nikolić".

ОКУПЉАЈУ СЕ КОШАРКАШИ СРБИЈЕ: Орлови лете ка Светском првенству

FOTO: M. Vukadinović

Selekcija Svetislava Pešića je druga na tabeli grupe I sa skorom 5-3 i potrebna joj je jedna pobeda za plasman na Svetski kup, koji će od 25. avgusta do 10. septembra biti održan u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

U prvom meču neće moći da računa na igrače iz evroligaških klubova, s obirom na to da se mečevi u elitnom takmičenju igraju 23. i 24. februara.

U konkurenciji za ove dve utakmice su sledeći igrači: Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Nikola Milutinov, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

BONUS VIDEO: Delije napravile sjajan ambijent u finalu Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALL INCLUSIVE - 639 EVRA: Ponuda za more u Egiptu - slike smeštaja i plaža (FOTO)