NIJE TO OČEKIVAO: Fudbalski reprezentativac Srbije došao na Milano - Zvezda, a ono što su "delije" uradile ga je raspametilo (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2023. u 20:59

MILANO i Crvena zvezda sastali su se u 23. kolu Evrolige, a uoči te utakmice fudbalski reprezentativac Srbije, Filip Đuričić, koji je bio u hali, ostao je zatečen "grmljavinom" gostujući navijača.

НИЈЕ ТО ОЧЕКИВАО: Фудбалски репрезентативац Србије дошао на Милано - Звезда, а оно што су делије урадиле га је распаметило (ВИДЕО)

Twitter / djuricic10

Naime, na tribine "Mediolanum foruma" došlo je više stotina "delija" koje su nastavile sa tradicijom da sopstvenim pevanjem nadglasavaju himnu Evrolige.

To su počeli da rade još otkako su evroligaški čelnici Zvezdu sankcionisali za nerede u Istanbulu tokom kojih je nožem ubijen navijač crveno-belih, Marko Ivković.

I ovoga puta su "delije" bile izuzetno glasne tokom himne elitnog košarkaškog takmičenja, što je Đuričića, inače velikog zvezdaša, oduševilo, te je snimak iz dvorane objavio na Tviteru:

Podsetimo, prenos utakmice Milano - Crvena zvezda možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)