"JOŠ MI ZVONI U UŠIMA": Komentator Evrolige pun utisaka iz Pionira! Sa svima je morao da podeli ono što je doživeo u Beogradu

Novosti online

13. 01. 2023. u 20:46

KOŠARKAŠI Crvene zvezde prethodne noći u "paklu" dupke punog "Pionira" pregazili su francuski Monako. Ljubitelji košarke širom Evrope pričaju o nestvarnoj atmosferi u srpskoj prestonici, a time je bio fasciniran i komentator Evrolige, koji je sinoć prenosio ovaj evroligaški duel.

ЈОШ МИ ЗВОНИ У УШИМА: Коментатор Евролиге пун утисака из Пионира! Са свима је морао да подели оно што је доживео у Београду

FOTO: M. Vukadinović

U pitanju je Tim Long, a "delijama", koje iz raznih razlog nisu u mogućnosti da prate ove evropske mečeve putem domaćih kablovkih operatera, sigurno je poznato sa koliko strasti ovaj čovek doživljava utakmice crveno-belih.

Jasno je da gaji velike simpatije prema timu sa Malog Kalemegdana, a sada je svoje utiske podelio i putem društvene mreže Tviter.

- Još mi zvoni u ušima... Ništa nije kao košarka u Beogradu! Kakva čast je svedočiti ovom nastupu Crvene zvezde u fantastičnoj atmosferi - napisao je Tim Long.

Zvezda u narednom 20. kolu Evrolige gostuje Žalgirisu, a pre toga tim Duška Ivanovića u derbiju 15. kola ABA lige u nedelju gostuje Budućnosti u Podgorici.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)