OVO MOŽE SAMO NIK KIRJOS: Kupuje košarkaški klub, postaje partner sa zvezdom Partizana

Novosti online

11. 01. 2023. u 11:31

Nik Kirjos želi da kupi klub u svom omiljenom sportu — i to nema nikakve veze sa sportom koji ga je proslavio.

ОВО МОЖЕ САМО НИК КИРЈОС: Купује кошаркашки клуб, постаје партнер са звездом Партизана

Tanjug/AP

Australijska teniska zvezda Nik Kirjos je u "naprednim pregovorima" da postane suvlasnik NBL-ovog Southeast Melbourne Phoenika, prema dugogodišnjem insajderu američkog hoop-a Marku Stajnu. Stajn, bivši dopisnik Njujork Tajmsa i ESPN NBA, objavio je tu vest na Tviteru u sredu.

- Kirjos bi se pridružio vlasničkoj grupi koju predvodi Romie Chaudhari, koja uključuje Džona Vola, Zaka ​​Rendolfa, Al Haringtona, Džoša Čajdressa i Dantea Egzuma - objasnio je Stajn.

Kirjos je inače veliki ljubitelj košarke koji obožava Boston Seltike, ne bi bio prvo veliko ime koje je ušlo u vlasništvo NBL-a. Endru Bogut je dugo bio povezan sa Kingsima, Šon Merion i Viktor Oladipo su deo vlasničke grupe Nev Zealand Breakersa, a Kevin Martin ima udeo u Brizbejn Bulletima.

Feniks je nastao 2018. kao drugi tim sa sedištem u Viktoriji, pridruživši se Melburn junajtedu. Imali su jedan nastup u finalu NBL-a, izgubivši u polufinalu 2020/21 od svojih lokalnih rivala.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri