"SREĆNE VAM RANE, JUNACI" Duško Ivanović i obraćanje igračima KK Crvena zvezda posle prvog poraza s njim u Evroligi

Novosti online

15. 12. 2022. u 22:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su posle pet uzastopnih pobeda u Evroligi izgubili u elitnom takmičenju, posle čega im se na zanimljiv način obratio njihov trener, Duško Ivanović.

СРЕЋНЕ ВАМ РАНЕ, ЈУНАЦИ Душко Ивановић и обраћање играчима КК Црвена звезда после првог пораза с њим у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je umalo izvela podvig, nakon što je gubila i sa 18 poena od Olimpije Milano, a za poraz je "odgovoran" američki šuter Bili Beron.

Trojkom u završnici ne samo da je rešio pitanje pobednika, već gestikulacijom koja je usledila - izazvao gnev Zvezdine publike.

Ipak, Ivanović smatra da nije presudio finiš, već start:

- Početak utakmice nije bio dobar, slično kao protiv Žalgirisa. Dopustili smo rivalu da u prvoj četvrtini pogodi šest trojki, nije bilo agresivnosti, ali pozitivno je što smo na kraju uspeli da dođemo da odluči jedna lopta ili jedan napad - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde.

Njegova ekipa je prekinula seriju od 10 uzastopnih trijumfa, šest u Evroligi, nakon što je upravo Ivanović preuzeo funkciju trenera.

- Do ove utakmice živeli smo situaciju koja se dešava retko u životu, kad realnost nadmaši snove. Sad je potrebno da nastavimo dalje da radimo, porazi su sastavni deo sporta. Posle meča sam ušao u svlačionicu i rekao "Srećne vam rane junaci". Greške koje smo pravili moramo da ispravimo, okrećemo se sledećoj utakmici - izjavio je Ivanović na konferenciji za medije.


On je objasnio da centar Hasan Martin nije igrao zbog povrede kolena, ali da ne zna koliko će odsustvovati.

- Mi ćemo se uvek boriti do poslednjeg sekunda, a da li ćemo uspeti da pobedimo, videćemo - zaključio je Ivanović.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)