ENDIAJE: Jedva čekam proslavu titule, znam da će biti sjajno

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 12:09

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje izjavio je danas da jedva čeka proslavu 35. titule prvaka države i ističe da zna da će ona biti sjajna.

ЕНДИАЈЕ: Једва чекам прославу титуле, знам да ће бити сјајно

FOTO: FK Crvena zvezda

- Veoma sam srećan zbog osvajanja titule. Još uvek nismo završili sezonu, ali smo matematički obezbedili titulu. Neverovatan je osećaj. Zaista smo svi euforični. Drago mi je i zbog gola, ali mislim da Rodić i ja treba da ga podelimo. Ipak, i dalje mi je najdraži onaj gol protiv večitog rivala kada sam "bocnuo" loptu - rekao je Endiaje, a prenosi klupski sajt.

Ne krije Senegalac da jedva čeka proslavu titule. 

- Veoma sam uzbuđen zbog proslave titule. Čuo sam od saigrača da to uvek bude neverovatno dobro. Biće sjajna atmosfera, svi znamo kako to prave Zvezdini navijači. Zaista ne mogu da dočekam proslavu, ali do tad moramo do pobedimo sve utakmice - zaključio je napadač sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

BONUS VIDEO:  ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao