"OLIMPIJAKOS NAS JE 'UBIO' NA TERENU": Nikola Kalinić posle teškog poraza veruje u plasman Barselone na Fajnal for

Tanjug

03. 05. 2024. u 15:47

KOŠARKAŠ Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu.

ОЛИМПИЈАКОС НАС ЈЕ УБИО НА ТЕРЕНУ: Никола Калинић после тешког пораза верује у пласман Барселоне на Фајнал фор

FOTO: EPA

Krilni igrač Katalonaca je istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

- Fizički su nas "ubili" na terenu. Želeli su mnogo više pobedu od nas. Koristili su energiju sa tribina i "ubili" nas - rekao je bivši reprezentativac Srbije posle meča za portal "Jurohups" (Eurohoops).

Rezultat u seriji je 2:2 i odluka će pasti u sredu 8. maja od 21 čas, u Blaugrani, dvorani gde je Barselona domaćin.

- I dalje mislim da smo bolji tim. Cele sezone smo radili da bi stekli prednost domaćeg terena u odlučujućoj utakmici. Imamo prednost i želimo da je iskoristimo pred našim navijačima. Mnogo je lakše kad mečeve odluke igrate pred svojim navijačima, pripremićemo se fizički i psihički i ići ćemo na pobedu - zaključio je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

Pobednik meča Barselona - Olimpijakos će na Fajnal foru u Berlinu 24. maja u poufinalu igrati protiv Reala. U drugom polufinalu igraće pobednici duela Panatinaikos - Makabi (2:2) i Monako - Feberbahče (1:2).

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao