"HLADAN SI KAO SRCE BIVŠE!" Bili Beron prvo rastužio navijače Zvezde, a onda i razbesneo - ovako su reagovali na ono što je uradio (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2022. u 21:22

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su posle pet uzastopnih pobeda u Evroligi izgubili u elitnom takmičenju, a za to je najveći "krivac" bivši član beogradskih crveno-belih, Bili Beron.

ХЛАДАН СИ КАО СРЦЕ БИВШЕ! Били Берон прво растужио навијаче Звезде, а онда и разбеснео - овако су реаговали на оно што је урадио (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je umalo izvela podvig, nakon što je gubila i sa 18 poena od Olimpije Milano, a za poraz je "odgovoran" bivši ljubimac "delija".

Američki šuter je, kada je njegov nekadašnji klub prišao samo na dva poena zaostatka, pogodio trojku i time rešio pitanje pobednika.

Ali, nije samo to uradio.

Odmah nakon što je rastužio navijače Zvezde, gestikulirao im je da se smire, utišaju.

Naravno, izazvalo je to istog časa gnev mnogih u hali "Aleksandar Nikolić", a i na društvenim mrežama je bilo prilično burnih reakcija na ovakvo ponašanje Berona.

Bilo je, naravno, i slikovitih opisa onoga što se desilo, poput:

- Bili Beron hladan ko srce bivše, nerealan šuter.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Mi smo na plaži u Tunisu, a Vi?