OVO SE NE DEŠAVA ČESTO: I Partizan i Zvezda trljaju ruke zbog sudije za večiti derbi

Novosti online

07. 12. 2022. u 16:01

PARTIZAN i Crvena zvezda odigraće ovog četvrtka prvi istorijski večiti derbi u Evroligi, a poznato je i ko će suditi utakmicu koja se igra u "Areni".

ОВО СЕ НЕ ДЕШАВА ЧЕСТО: И Партизан и Звезда трљају руке због судије за вечити дерби

FOTO: N. Paraušić

Čelnici elitnog takmičenja odlučili su da poverenje ukažu Huanu Karlosu Garsiji (Španija), Robertu Lotermozeru (Nemačka) i Gitisu Vilijusu (Litvanija).

Glavni arbitar je 53-godišnji Španac. On je ove sezone sudio po jednom večitima i tada su se radovali, Partizanu u pobedi nad Virtusom (90:62), a Zvezdi u trijumfu nad Asvelom (71:67).

Garsija ima dosta iskustva. Debitovao je u ACB ligi još 1997. godine, a od 2003. godine radi na međunarodnom nivou. Reprezentaciji Srbije sudio je u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru protiv SAD.

Podsetimo, interesovanje za ovu utakmicu je s razlogom veliko. A crveno-beli su se tokom dana oglasili na Tviteru, gde su istakli da je u sredu održan sastanak bezbednosti, na kome je odlučeno da u će u četvrtak uveče biti određeni posebni sektori za sve navijače Zvezde koji poseduju kartu za utakmicu.

Nakon toga je iz Partizana stigao demanti, tačnije da nije bilo nikakvog dogovora, pa ostaje da se vidi da li će biti gostujućih navijača u "Areni".

Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 20.30. Crno-beli u meč ulaze sa učinkom 4-7, a crveno-beli 5-6.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)