PABLO LASO UHVAĆEN U LAŽI?! Izlanuo se, ipak je pregovarao sa Crvenom zvezdom?!

Novosti online

23. 10. 2022. u 13:43

PROSLAVLjENI košarkaški trener Pablo Laso konkurisao je za mesto trenera Crvene zvezde ovog leta, prvobitno je informaciju demantovao, okarakterisao ih kao laž, ali...

ПАБЛО ЛАСО УХВАЋЕН У ЛАЖИ?! Излануо се, ипак је преговарао са Црвеном звездом?!

FOTO: M. Vukadinović

Španski "As" preneo je da je Laso ipak dobio nekoliko poruka od prvog čoveka Zvezde, Nebojše Čovića.

- Ne žurim sa povratkom na teren. Što se Crvene zvezde tiče, dobio sam poruke od predsednika kluba na 'Vacapu', ali nije bilo daljih kontakata sa mojim agentom. Ponavljam, ne žurim, neću prihvatiti poziv prvog kluba koji pozove - istakao je Pablo Laso, a preneo A demantovavši sam sebe.

Pre dva meseca je bila druga priča.

- Iznenadila me je cela priča oko Zvezde, nisam imao kontakta sa njima. Imam veliko poštovanje za Crvenu zvezdu kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem. Zbog toga sam reagovao - rekao je Pablo Laso pre dva meseca.  

Dotakao se i Željka Obradovića.

- Po meni je mnogo bitnije da se igra dobra odbrana, nego napad, jer ofanziva može da zakaže, a sve kreće iz defanzive. Naravno, trener mora da priprema tim i igru na osnovu igrača koje ima i njihovih karakteristika. Gledao sam meč Partizana i Vitoriji, izgubio je meč u kom je bio bolji u većem delu susreta. Zašto je izgubio? Jer nije pokazao jasnu ideju igre, za razliku od Baskonije. Obradović je jedan od najboljih trenera u Evropi i ubiće me kad čuje da sam ovo rekao, ali to je moje mišljenje. Cenim ga mnogo i poštujem, ali tako mislim. Isto sam rekao i Etoreu Mesini da me nije ubedio previše sa Armanijem, zaključio je Laso.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna