BIZARNO Đoković dobio protivnika na turniru za koji se nije ni prijavio (FOTO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 09:22

NOVAK Đoković se nije ni prijavio za turnir u Beču, nije bilo najavljeno da će na njemu ni igrati, ali to organizatore nije sprečilo da mu dodele protivnika.

БИЗАРНО Ђоковић добио противника на турниру за који се није ни пријавио (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Mnogi se pitaju da li je posredi greška, ili je nešto drugo u pitanju, tek na nalogu Evrosporta osvanula je objava da je Novak Đoković na startu ATP turnira u Beču dobio protivnika - Stefanosa Cicipasa.

- Novak Đoković će igrati protiv Stefanosa Cicipasa u prvoj rundi Beča sledeće nedelje, navodi se u objavi ispod koje je postavljena slika Srbina i Grka, a koja je u međuvremenu izbrisana.

FOTO: Printskrin/Tviter/ Eurosport

Zanimljivo je to što se Stefanos Cicipas zaista u prvom kolu sastaje sa Novakom - Denisom Novakom, Austrijancem koji je trenutno 152. na ATP listi.

Stefanos će igrati protiv Novaka, ali na susret sa Đokovićem će morati još malo da sačeka.

Što se srpskog tenisera tiče, on će sredinom novembra nastupiti na Završnom turniru u Torinu, a i dalje se čeka potvrda da li će pre toga nastupiti na Masters u Parizu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković posetio Ostrog

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024