Plejmejker Zenita iz Sankt Peterburga Tomas Ertel ne obraća pažnju na brojne kritike što je odlučio da karijeru nastavi u Rusiji.

ĐoniSvetac

11.10.2022. 11:59

Čovek bira sam svoj put i život ...svaka čast na odluci da ne zavisiš od tuđeg poltronskog mišljenja ! Ljudsko biće ima glavu da bi je koristilo, a ne njom samo poslušno klimalo!

kiki

11.10.2022. 13:04

Svaka cast momce.Opste je poznato da narod vise voli da vodi tudj zivot nego svoj.Podrska za sport koji u ovim vremenima zavisi od politike.Zbog takvog stava PROFESIONALNI sportisti iz Rusije ce zavrsavati svoje karijere od kojih su ziveli a sve zbog politike.Normalno da Ruske i ostale svetske politicare to ne interesuje.

Djole

11.10.2022. 13:46

Primitivizam. Pa zašto ne kritikujete i izbacite iz politike Olafa Šolca. Nemačka i dalje kupuje gas. Napunili su skladišta 95 %. Ili kompanije koje se još uvek nisu povukle iz Rusije. Oni gledaju svoj interes. A tako i on u svom poslu. Dali će njegovi poeni na utakmici da eskaliraju rat ili ga zaustave ? Primitivizam. Ljudi nek žive gde hoće i rade gde im u datom trenutku posai i finansije zadovoljavaju životne potrebe i ciljeve. On će da se bavi loptom dok mnogi drugi oružjem za šta primaju pare. Ima li razlike ?