AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Evo šta Nikola Jokić radi na treningu Denvera za novu NBA sezonu - ovo samo njemu može da padne na pamet (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2022. u 22:30

NIKOLA Jokić je posle bravura u dresu Srbije stigao u Denver neposredno pred početak priprema kluba iz Kolorada za novu NBA sezonu, a odmah je privukao ogromnu pažnju. Ne samo zbog košarkaških majstorija kojima je vičan.

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Ево шта Никола Јокић ради на тренингу Денвера за нову НБА сезону - ово само њему може да падне на памет (ВИДЕО)

Foto:FOTO: Printskrin Twitter/@nuggets

Naime, dva dana nakon što su se Nagetsi družili sa novinarima (a tom prilikom je trener Denvera, Majkl Meloun "isprozivao" Jokića zbog odbrane, dok mu Srbin nije ostao dužan, mada je više "potkačio" američke novinare), desila se jedna nestvarna scena u hali.

Jokić se pripremao za nastavak rada sa saigračima, a dok je vezivao pertle - ispred sebe je postavio mobilni telefon.

I, vezujući pertle, posmatrao je konja kako se sprema za trku.

Njegova ljubav prema ovim životinjima je odavno poznata, poseduje i štalu u rodnom Somboru i, kako sam kaže, najviše na svetu, osim kada je uz porodicu, voli kada vreme provodi uz konje.

Ali, sada je "prevazišao i sebe", kako se to šaljivo navodi u komentarima na snimak koji je i pred vama, a koji ljubitelji košarke još opisuju i rečima "Kako ga ne voleti?!".

Uostalom, pogledajte i sami šta dvostruki uzastopni dobitnik nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige radi neposredno pred početak treninga:

- On je povremeno košarkaš. A stalno je ljubitelj konja - poručili su Nagetsi objavljujući ovaj snimak na zvaničnom Tviter nalogu kluba.

Podsetimo, nova NBA sezona počinje 18. oktobra, i to utakmicom Golden Stejt Voriors - Los Anđeles Lejkers, a Denver će do tada odigrati pet kontrolnih mečeva, s tim da je njegov trener Meloun istakao da Jokić, Džamal Marej i Majkl Porter junior "sigurno neće odigrati baš svaki od tih susreta". Srbin zbog toga što je imao naporno leto sa reprezentacijom Srbije, a njegove pomenute kolege zbog toga što se vraćaju posle izuzetno dugačkih pauza usled povreda.

Nikola Jokić - NBA statistika u sezoni 2021/2022

Nikola Jokić je i minule sezone imao fantastičnu statistiku u NBA ligi, do plej-ofa: prosečno je postizao 27,1 poen po meču, imao čak 13,8 skokova po utakmici, uz 7,9 asistencija po takmičarskom nastupu.

A kada je o potonjem plej-ofu reč, završio ga je sa prosecima od 31 poena po meču, 13,2 skoka, 5,8 asistencija, 1,6 "krađa" i blokadom po utakmici, sve to uz realizaciju šuta iz igre od 57,5% uspešnosti.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života