"DELIJE" GLEDAJU I NE VERUJU: Kako je agent jednog od fizički najdominantnijih košarkaša Evrope odgovorio na vest o "problemima u Zvezdi"

Novosti online

28. 09. 2022. u 18:20

VRELO transfer-leto na Malom Kalemegdanu je za nama, pojačanja su se tada ređala kao na traci, a iako je i u ovom danu Crvena zvezda dovela pojačanje, i to reprezentativca koji je svojevremeno igrao za Partizan, jedna druga vest je takođe privukla veliku pažnju "delija".

ДЕЛИЈЕ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Како је агент једног од физички најдоминантнијих кошаркаша Европе одговорио на вест о проблемима у Звезди

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Podsetimo, tokom dana je odjeknula transfer-bomba da je Miroslav Raduljica, proslavljeni reprezentativac Srbije, postao najnovije pojačanje Zvezde, ali se potom desila i jedna zanimljiva situacija.

Ben Bentil, koji je letos postao šesto po redu "novo ime" koje je obuklo dres šampiona Jadrana i Srbije, dospeo je u žižu javnosti jer je jedan srpski medij objavio da se on požalio svom zastupniku na probleme koje ima u Zvezdi.

A taj zastupnik, Marko Jelić iz jedne čuvene menadžerske kompanije koja zastupa košarkaše širom planete, na vrlo duhovit način je opovrgao te informacije.

Učinio je to na Tviteru i to na sledeći način:

- Danas se u medijima pojavilo da je Ben Bentil svom agentu poručio da nije zadovoljan radom lekarske službe KK Crvena zvezda. Valjda bih ja kao njegov agent trebalo da znam šta mi je poručio, a ne da to "saznajem" iz medija (osmeh). Dakle, odlučno demantujem te glasine - poručio je Jelić.

Podsetimo, Ben Bentil je krilni centar, visok je 204 centimetara, ima 27 godina, a prošle sezone je u dresu Armanija u Evroligi prosečno beležio 5,6 poena i 2,4 skoka. Može da igra i na poziciji petice.

Košarkaškoj javnosti poznat je po nestvarnim fizičkim sposobnostima, ali i "mekoj ruci", što obično nije karakteristika igrača takvih gabarita.

Po studiranju na univerzitetu Providens, Bentil se 2016. odlučio za draft. NBA prava na njega "pokupio" je Boston, ali je on prvi prve profesionalne korake napravio u dresu razvojnog tima Indijane pejsersa.

Imao je kratku epizodu u kineskoj CBA ligi, kao zamena za povređenog Endrjua Bleča, a zatim se vratio u Razvojnu ligu, da bi nešto kasnije postao prvi košarkaš iz Gane koji je zaigrao u NBA, u dresu Dalasa.

BONUS VIDEO: Ovako su navijači Zvezde pružali podršku igračima pred majstoricu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)