DA LI FIBA ŽELI BOSNU U DRUGOM KRUGU? Oglasio se Nurkić nakon poraza od Litvanije

Novosti online

07. 09. 2022. u 20:35

KOŠARKAŠKI Bosne i Hercegovine nisu uspeli da prođu da prođu grupnu fazu na Evrobasketu, a centar ove selekcije ističe da su on i saigrači dali sve od sebe.

ДА ЛИ ФИБА ЖЕЛИ БОСНУ У ДРУГОМ КРУГУ? Огласио се Нуркић након пораза од Литваније

FOTO: FIBA.Basketball

BiH je izgubila u poslednjem meču od Litvanije u direktnom duelu koji je odlučivao o putniku u osminu finala.

- Čestitam Litvaniji. Žao mi je što nismo imali respekt (sudija, prim. aut), mislim da smo zaslužili malo više u ovih par utakmica. Neću da se žalim na suđenje, da je to najveći krivac. Dali smo sve od sebe, u to budite sigurni. Imali smo svoje šanse u ove dve utakmice, momcima čestitam i uradili smo najbolje što smo mogli u ovim momentima - rekao je Nurkić i dodao:

- Nisam razočaran, šta smo sve prošli. Trenera smo dobili dve sedmice pre početka, nije realno očekivati više. Očekivanja u našoj državi nikada ne manjka, uvek smo pokušali sve da damo od sebe, ali nemam šta da zamerim ni sebi ni selektoru.

Bosna i Hercegovina je zabeležila dve pobede u grupi, od kojih jednu protiv aktuelnog šampiona Slovenije, ali to nije bilo dovoljno za prolaz.

- Nije sve ni do sportske sreće, ima i do kriterijuma. Da li FIBA želi Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu? Nekad imate sve posloženo, a ne ide. Dali smo svoj maksimum, u to sam siguran, ali idemo dalje i moramo da napravimo sve, da imamo Saveze u svim sportovima i onda možemo da se nadamo nekom većem rezultatu - zaključio je Nurkić.

BONUS VIDEO: EVROBASKET 2022: Zavirite u svlačionicu "orlova"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna