HRVAT SE POKLONIO SRBIMA: Aco Petrović raspamećen igrom "orlova"

Novosti online

06. 09. 2022. u 08:48

Proslavljeni košarkaš i bivši selektor reprezentacije Hrvatske Aco Petrović oduševljen je igrom Srbije na Evrobasketu.

ХРВАТ СЕ ПОКЛОНИО СРБИМА: Ацо Петровић распамећен игром орлова

FOTO: EPA

- Kojom lakoćom igra Srbija! Užitak za gledanje, kada su dodavanja temelj košarkaške igre - napisao je Petrović.

Srbija ja sa ubedljivih 100:70 savladala Finsku u trećem kolu grupne faze Evropskog prvenstva, a posebno impresivna bila je igra Pešićevih "orlova" u prvom poluvremenu, koje je Srbija dobila sa 28 poena prednosti - 62:34.

Podsetimo, Petrović je nakon prvog kola izjavio da su Slovenija, Srbija i Nemačka glavni favoriti za zlato na Evrobasketu.

- Po mom mišljenju postoje tri favorita koji bi trebalo da odu do kraja. To su Slovenija, Srbija i Nemačka. Ne tim redom, ali svaka od njih može da postane evropski prvak - rekao je Petrović za Jutarnji list.

- Slovenci imaju u Dončiću i Dragiću dva sjajna razigravača, igrača koji saigrače čine boljima, i koji su u svakom trenutku u stanju da postignu poene ili da prelome utakmicu. Slovenija ima dobar balans u ekipi. O Srbiji ne treba trošiti previše reči, utakmica s Holanđanima nije nikakav pokazatelj, ali pokriveni su na svim pozicijama i imaju Jokića i Micića. A Nemačka izgleda sjajno. Nemci imaju nekoliko odličnih NBA igrača, izgledaju neverovatno rastrčano i motivisano, imaju fantastičnu podršku s tribina na domaćem terenu i veliku veru u svoje mogućnosti - objasnio je Petrović.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata