DRAG MU JE JOKIĆ, ALI... Miško Ražantović je danas presrećan: Jedan od naših najvećih ugovora!

Novosti online

14. 07. 2022. u 17:31

NIKOLA Jokić je i toliko briljirao na NBA parketima da je potom ušao u istoriju ne samo na košarkaški, već i finansijski način, a njegov menadžer Miodrag dobio još jedan razlog za zadovljstvo.

ДРАГ МУ ЈЕ ЈОКИЋ, АЛИ... Мишко Ражантовић је данас пресрећан: Један од наших највећих уговора!

Foto: AP

Dvostruki MVP NBA lige je početkom jula ušao u istoriju "igre pod obručima" potpisavši najveći ugovor u istoriji košarke (koji nije bio na 270 miliona dolara, što je samo po sebi predstavljalo  novi svetski rekord, već za daleko veću sumu), ali Ražnatović ne radi samo na NBA tržšitu, već i na evropskom.

A kako je ovog četvrtka svog klijenta, veliku nadu košarke Bosne i Hercegovine, Džanana Musu, uspešno prodao Real Madridu, na Tviteru je ponosno objavio:

- Jedan od naših najvećih transfera ovog leta. MVP ACB lige, Džanan Musa, potpisao je dugogodišnji ugovor sa Real Madridom.

U dresu Breogana ovaj mladi košarkaš je zadivio košarkašku Španiju, pa i ne čudi priznanje koje je dobio, a potom i poziv iz madridskog giganta.

Musa ima 23 godine, rođen je u Bihaću, igrao je za Cedevitu, pa sa skromnim učinkom za Bruklin Netse od 2018. do 2020, da bi se kao 21-godišnjak vrati ou evropsku košarku. Šest meseci je ovaj krilni košarkaš proveo u Anadolu Efesu, a onda prešao u Rio Breogan, u kome je zablistao u sezoni za nama.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)