KAKVA REAKCIJA: Kad je Marija Šarapova videla kako Jelena grli Novaka Đokovića posle osvajanja Vimbldona...

Novosti online

14. 07. 2022. u 16:59

NOVAK Đoković i Nik Kirjos su odigrali fantastično finale Vimbldona 2022, a onda su usledile brojne reakcije, od kojih se jedna izdvojila. U glavnim ulogama su Noletova supruga Jelena i nekadašnja zvezda ženskog tenisa Marija Šarapova.

КАКВА РЕАКЦИЈА: Кад је Марија Шарапова видела како Јелена грли Новака Ђоковића после освајања Вимблдона...

Instagram: MariaSharapova i Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a taj meč za grend slem titulu iznedrio je i veoma emotivne momente odmah po završetku borbe za trofej.

U njih se "udenula" i slavna Ruskinja, koja je tokom sopstvene karijere imala divan odnos sa Noletom.

Još davne 2007. iz lože je gledala njegovo finale na Ju-Es openu...

... snimali su njih dvoje i reklame, i šaljive scene poput "teniskog nadmetanja" u - kuglanju...

... imitirao je Nole na teniskom terenu Mašu...

... a ostali su u prijateljskim odnosima i otkako je Ruskinja završila karijeru, što je bio trenutak kada se Đoković na vrlo emotivan način oprostio od nje kao koleginice s takmičenja:

Ipak, Šarapova i dalje prati šta Nole radi, a o tome je posvedočila i jedna objava Jelene Đoković na Instagramu.

Naime, kada se supruga našeg najboljeg tenisera pohvalila da je Novak ponovo osvojio Vimbldon, a za to je iskoristila fotografiju njihovog zagrljaja u loži, u koju je stari/novi šampion "uskočio" nakon što je savladao Kirjosa...

... Šarapova je na to reagovala slanjem jednog "emotikona" koji je zapravo bio "smajli" prekriven poljupcima.

Podsetimo, slavna Ruskinja je i sama u srećnom braku.

Šarapova je od 2018. godine u vezi sa britanskim biznismenom Aleksanderom Džajlksom, sa kojim je veridbu obavila u decembru 2020.

Ovog aprila, 2022, par je saopštio da očekuje prvo dete.

Podsetimo, osvajanjem Vimbldona Novak Đoković sada ima 21 grend slem titulu i na drugom je mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na Australijan openu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Ove godine se, kada je o grend slem turnirima reč, još igra Ju-Es open, ali je pitanje da li će tamo ljubitelji tenisa moći da vide Novaka, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a to je trenutno uslov za učešće.

Inače, iako njujorška tvrda podloga terena jeste omiljenija Novaku nego Rafi, koji je "kralj šljake", Nadal zapravo ima više pehara Ju-Es opena od Đokovića - Španac ih je osvojio četiri (2010, 2013, 2017. i 2019. godine), a Novak je u "Velikoj jabuci" bio grend slem šampion u tri navrata (2011, 2015. i 2018. godine). Finale je tamo igrao još i 2021, 2016, 2013, 2012. i pomenute 2007, kada ga je Marija Šarapova bodrila iz lože.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili