MIŠKO RAŽNATOVIĆ ODVODI RADONJIĆA IZ ZVEZDE: Obistinile se najgore noćne more "delija", da li je sada stvarno kraj? (FOTO)

Novosti online

29. 06. 2022. u 16:11

SADA JE sve izvesnije, trofejni trener Crvene zvezde Dejan Radonjić napustiće redove tima sa Malog Kalemegdana.

МИШКО РАЖНАТОВИЋ ОДВОДИ РАДОЊИЋА ИЗ ЗВЕЗДЕ: Обистиниле се најгоре ноћне море делија, да ли је сада стварно крај? (ФОТО)

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Podsetimo, juče je Balkanom odjeknula vest da bi Dejan Radonjić mogao da postane novi strateg slavnog Panatinaikosa iz Atine

Informacija koja je zabrinula pristalice beogradskih crveno-belih danas dobija svoje prvo poglavlje, koje je ovekovečeno i fotografijom.

Naime, crnogorski stručnjak doputovao je u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom, u društvu svog menadžera Miodraga Ražnatovića, prenela je grčka agencija "SDNA", a potom je stigla i vizuelna potvrda koja je krenula da kruži društvenim mrežama.

Agencija je objavila i fotografiju Radonjića i Ražnatovića sa aerodroma u prestonici Grčke.

Radonjić je od Crvene zvezde dobio ponudu da produži saradnju na još dve godine i uslov da do sutra mora da se izjasni da li će je prihvatiti.

- Dali smo mu ponudu, on treba da odgovori prihvata ili ne. Finansijski uslovi su vrlo dobri - izjavio je juče predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović o statusu trenera.

Crnogorski stručnjak je sa timom sa Malog Kalemegdana minule sezone osvojio triplu krunu - Kup Srbije, ABA ligu i Superligu Srbije.

Nastavlja se pravi egzodus u Crvenoj Zvezdi, a sada će trener koji je postavio temelje moderne ere slavnog kluba spakovati kofere iz Beograda.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)