VLADE ĐUROVIĆ O UTAKMICI U ŽELEZNIKU: "Možda će moj drug Ćović da se naljuti, ali da sam gledao od kuće ugasio bih televizor"

Novosti online

19. 06. 2022. u 22:31

KOŠARKAŠI Crvene zvezde osvojili su Trostruku krunu, pošto su posle Kupa Radivoja Koraća i ABA lige trijumfovali i u KLS. Pobedi se u zube ne gleda što su potvrdili i navijači cveno-belih slaveći u FMP areni sa igračima i rukovodstvom kluba, ali bilo je i onih koji nisu bili zadovoljni kvalitetom utakmice. Jedan od njih je i stručni konsultant TV Arena sport i bivši trener crveno-belih Vlade Đurović.

ВЛАДЕ ЂУРОВИЋ О УТАКМИЦИ У ЖЕЛЕЗНИКУ: Можда ће мој друг Ћовић да се наљути, али да сам гледао од куће угасио бих телевизор

STAV Vlade Đurović/FOTO: N. Paraušić

Đurović je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi i 22. tituli, ali nije propustio priliku da istakne kako je druga finalna utakmica bila veoma niskog kvaliteta.

- Čestitke Crvenoj zvezdi na trostrukoj tituli. Ali, moraću da budem malo oštar. Možda će moj drug Čović da se naljuti na mene, ali da sam bio kod kuće, već posle prve četvrtine bih ugasio televizor i otišao da šetam. Bila je slaba utakmica, kada se uporedi utakmica Real-Barselona i ova, to nema veze jedno sa drugim.

Preterana nervoza, ne znam zašto, u obe ekipe. A atmosfera fantastična, došli su navijači da pozdrave trostruke šampione koji su ove sezone osvojili sve. Moglo je teoretski i Evropu da osvoje umesto Efesa, ali to je bilo teško.

Jasno je da se nekim igračima nije igralo, na primer Davidovcu, a Laziću se igralo iako je bio nervozan. Simonović, najstariji igrač, od bekova nijednu loptu nije primio za 20 minuta protiv zone FMP-a, a igrali su i Ivanović i Marković, to mi nije jasno.

Ako pogledate rezultat na poluvremenu, pomislili biste da je bila uzbudljiva utakmica, dueli, 'banane', trojke, ali stvarno ništa od toga. Jedna utakmica koja će se brzo zaboraviti. Ostaće upamćeno da je Zvezda prestigla Partizan po broju titula - zaključio je Đurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)