VIDEĆEMO HOĆEMO LI IGRATI KLS: Obradović nakon meča Zvezda - Partizan

Novosti online

07. 06. 2022. u 00:20 >> 00:24

KOŠARKAŠI Crvene zvezde novi su šampion regionalne AdmiralBet ABA lige, a nakon meča oglasio se i Željko Obradović koji je dao izjavu nakon meča.

ВИДЕЋЕМО ХОЋЕМО ЛИ ИГРАТИ КЛС: Обрадовић након меча Звезда - Партизан

Foto: M. Vukadinović

- Čestitam Crvenoj zvezdi što su osvojili titulu u okolnostima u kojima se igrala košarka. To sve počinje i završava se - počeo je Obradović.  

Upitan je i šta je na kraju presudilo u duelu.

- Da pričam o košarci? Ja pričam o ovim uslovima, ako mislite da treba da se priča o košarci, super, kako mislite da se osećaju igrači ako treba da igraju ovakvu utakmicu? Kao i onu pre tri dana, ali kao pravi sportista čestitaću Zvezdi na osvajanju titule, ovo nema veze sa košarkom, ovo je nešto drugo.

ABA liga treba da donese jasna pravila, smatra Obradović.

- Pravila treba da budu jasna, da se omogući igračima da igraju, sudijama da sude, to je jedini način, ponoviću ponovo, sve pokušavam što je u mojoj moći da smirim strasti, tako sam se ponašao uvek. Mislim da ova serija pokazuje da ABA liga mora nešto da uradi. Da sednu svi zainteresovani za dobrobit sporta koji volimo i da pravila budu jasna, prva flaša vode, prvi novčić, opomena, druga pražnjenje dvorane. Ja sam osudio ponašanje navijača Partizana, nisam video da je to neko drugi uradio kada je druga strana u pitanju.

Upitan je i ima li motiva da ostane u srpskoj košarci.

- Da vam kažem, pričali su mi da očekujem sve i svašta, mnogo volim ovaj posao, mnogo volim to što radim nešto što me usrećuje i mnogo volim Partizan. Jesam ja imao neke veze sa ovim? Da li iko od vas ima primedbu na moje ponašanje od kada sam došao u Partizan? Neki bi bili srećni da ja napustim srpsku košarku.

Hoće li Partizan igrati KLS?

- Ne znam, sutra ćemo se naći sa igračima i da vidimo gde smo i šta smo...

Šta je igračima rekao tokom prekida?

- Šta sam mogao da im kažem, kada ljudi igraju utakmicu, pa se prekine, pa se nastavi, pa se ne zna koliko će biti u svlačionici, da je bilo normalno, rekao bih nešto više. Žao mi je njih, dali su sve od sebe. Nemam nikakvu zamerku na borbenost i želju igrača. Naravno, tim Partizana na početku i kraju sezone nije izgledao isto, strpljenje i vreme donose pozitivnih stvari - rekao je Obradović.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju