SRBIN VREĐAO HOLANDA! Norveška zvezda otkrila šokantne detalje (VIDEO)

Novosti online

06. 06. 2022. u 08:57

FUDBALERI Norveške pobedili su sinoć na gostovanju selekciju Švedske sa 2:1, u meču drugog kola Grupe 4 divizije B Lige nacija.

СРБИН ВРЕЂАО ХОЛАНДА! Норвешка звезда открила шокантне детаље (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Gosti su poveli golom Erlinga Holanda sa penala u 20. minutu, a norveški napadač je postigao i drugi gol za svoju selekciju u 69. minutu. Konačan rezultat je postavio Entoni Elanga u drugom minutu nadoknade.

Nakon dve pobede Norveška je prva u grupi sa šest bodova, Švedska i Srbija imaju po tri boda, dok je Slovenija poslednja bez bodova. 

Meč u Švedskoj obeležio je sukob Holanda sa domaćim fudbalerom srpskih korena Aleksanderom Miloševićem, koji mu je uputio brutalne pretnje tokom duela.

- Prvo me je nazvao ku*vom, što ja nisam. Nakon toga mi je rekao da će mi slomiti noge. Minut kasnije sam postigao gol, to je bio lep osećaj, nadam se da neće slomiti svoje noge - rekao je Holand za TV2.

Milošević negira optužbe slavnog Norvežanina.

- Ne želim da gubim vreme na stvari koje su izgovorene na terenu. Ja ne govorim i ne razumem norveški, ne znam razume li on švedski... To nije nešto što sam izgovorio i nešto što podržavam. To je sve što imam da kažem. Sve što se tamo dogodilo ostavljam iza sebe - poručio je Milošević.

Aleksander je prošao sve mlađe selekcije naše reprezentacije, odlični štoper AIK-a ipak je odlučio da brani boje seniorske reprezentacije Švedske.

Milošević je rođen 1992. godine u Stokholmu. Otac Goran je Srbin rođen u selu Đurđeva nadomak Rače Kragujevačke, a majka Monika je Šveđanka.

BONUS VIDEO: Razočaravajuće prazne tribine na premijeri Srbije u ligi nacija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna