DALAS SLAVIO PROTIV VORIORSA: Luka Dončić će pokušati da uradi nešto što 146 timova pre nije uspelo (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2022. u 08:14

KOŠARKAŠI Dalasa pobedili su Golden Stejt u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige. Tim iz Teksasa je na svom terenu slavio sa 119:109 (28:24, 34:23, 37:23, 20:39) i tako smanjio na 3:1 u seriji.

ДАЛАС СЛАВИО ПРОТИВ ВОРИОРСА: Лука Дончић ће покушати да уради нешто што 146 тимова пре није успело (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Najefikasniji na meču bio je Luka Dončić, sa 30 poena, a imao je i 14 skokova i devet asistencija


Drugi najefikasniji igrač bio je Fini-Smit, takođe iz redova Maveriksa, sa 23 poena, šest skokova i dve asistencije.

U redovima "ratnika" najbolji je bio Stef Kari sa 20 poena, pet skokova i osam asistencija, a pratio ga je Kuminga sa 17 poena, osam skokova i jednom asistencijom.

Serija se sada vraća u San Francisko, gde će tim Stiva Kera imati drugu meč loptu za plasman u veliko finale NBA lige, a peta utakmica igra se 27. maja u 3.00 po našem srednjoevropskom vremenu.


Inače, 146 ekipa je u plej-ofu probalo da se vrati posle deficita od 3-0, a samo su tri uspele da izbore majstoricu. Međutim, do sada se nikad nije desio preokret u seriji na četiri pobede.

U Istočnoj konferenciji igraju Majami i Boston, tu je trenutno 2:2, a finalista lige će biti tim koji ostvari četiri pobede.

BONUS VIDEO: Luka Mitrović dobio udarac u lice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba