MAGIJA GRADA KOŠARKE: Beograd naterao legendarnog Spanulisa da se vrati na parket, "ludi" grčki navijači ga prate u stopu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2022. u 15:49

MLADI košarkaši Mege osvojili su finalni turnir Evrolige za juniore, nakon što su u rezultatom 82:61, pobedili “Ol-star tim sledeće generacije” koji sa klupe vodi Vasilis Spanulis. Koliko je Beograd očaravajuć i košarkaški zavodi, svedoče i scene sa zagrevanja pred duel pomenutih ekipa.

МАГИЈА ГРАДА КОШАРКЕ: Београд натерао легендарног Спанулиса да се врати на паркет, луди грчки навијачи га прате у стопу (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Instagram/Vasilis Spanulis

Naime, legendarni Spanulis je učinio nešto što retko koji trener čini. On je izašao na zagrevanje pre svojih mladih pulena i testirao obruče u hali na Novom Beogradu. Snimci govore da ova ikona grčke košarke i dalje ima meku ruku i da mu nedostaje da istrči na parket neke hale u prestonici Srbije, što je bio slučaj mnogo puta u prošlosti.

Koliko je veliko ime Spanulis i koliko su grčki navijači strastveni kada je u pitanju košarka, pokazuje i slika sa tribina. Grupa momaka koja podržava Pirejce otišla da bodri trenera, koji je sa mnogo uspeha nosio dres crveno-belih u prošlosti.

Spanulis će uskoro zagaziti u četrdesete, a kroz dugu i bogatu karijeru branio je boje Marusija, Aela, Panatanaikosa, Olimpijakosa i Hjuston roketsa. 

Finalni dan Fajnal-fora u Beogradu otvoriće ekipe Olimpijakosa i Barselone, koje će od 16 časova igrati za treće mesto, dok je finale između Efesa i Reala na programu od 19.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024