MICIĆ POZVAO SRBE DA NAVIJAJU ZA TURKE: "Nadam se da cene moj dosadašnji trud u reprezentaciji" (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2022. u 16:35

BEOGRAD će ponovo nakon četiri godine biti domaćin najboljim evropskim košarkaškim ekipama u periodu od od 19. do 21. maja. Jedini srpski košarkaš koji će reprezentovati zemlju na Evroliginom fajnal foru biće Vasilije Micić.

МИЦИЋ ПОЗВАО СРБЕ ДА НАВИЈАЈУ ЗА ТУРКЕ: Надам се да цене мој досадашњи труд у репрезентацији (ВИДЕО)

FOTO: AP

Srpski reprezentativac i zvezda Efesa sa ekipom je doputovao u Beograd gde će učestvovati na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja. Tom prilikom pozvao je lokalnu publiku da podrži turski tim, čije boje dresa brani još od 2018. godine.

- Mislim da će neutralni navijači osetiti za koga da navijaju. Ako su srpski navijači kupovali karte, nadam se da cene moj dosadašnji trud u reprezentaciji i da će nam dati dodatnu podršku uz naše navijače - rekao je najbolji strelac Evrolige.

Fajnal for počinje u četvrtak, kada će od 18 časova upravo Efes sa Olimpijakosom označiti početak "praznika" košarke u srpskoj prestonici. Tri sata kasnije ljubitelji magične igre pod obručima uživaće u španskom košarkaškom "el klasiku" između Real Madrida i Barselone.

Biće vrlo zanimljivo videti kome će beogradska publika biti "vetar u leđa", ali sva su očekivanja da će to biti Olimpijakos.

Dobro je poznato prijateljstvo među pristalicama beogradskih i atinskih crveno-belih, započeto pojedinačnim kontaktima još sredinom osamdesetih godina prošlog veka, koje je u međuvremenu preraslo u česta zajednička posećivanja mečeva oba kluba.


BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka Maljković u susret Olimpijskim igrama