NIKOLA JOKIĆ "ZALUDEO" AMERIKU: Predsednik Denvera zbog Srbina radi nešto što je dosad bilo nezamislivo (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2022. u 17:46

PREDSEDNIK košarkaških operacija Denver nagetsa, Tim Koneli odgovarao je na pitanja američkih novinara na završnoj konferenciji za medije, po završetku sezone. Jedan deo njegovog obraćanja bio je posvećen i kome drugom do novom-starom NBA MVP-u, Nikoli Jokiću.

НИКОЛА ЈОКИЋ ЗАЛУДЕО АМЕРИКУ:  Председник Денвера због Србина ради нешто што је досад било незамисливо (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Tim Koneli nedavno se preselio u novi dom i prepričao malu anegdotu o razgovoru sa srpskim centrom koji je bio gost na večeri.

- Kada je došao pogledao sam ga i rekao: ''gde želiš da stavimo tvoju statuu?". Iznenađeno me je pitao o kakvoj statui govorim. Nije znao da razmišljam o tome da njegova figura krasi moj dom. Bez njega ne bih mogao da priuštim porodici novu kuću. Svakodnevno govorim svojoj deci da je gospodin Nikola posebno važna ličnost u našem domu. 


U nastavku izvršni predsednik Denvera govorio je u superlativu o košarkaškom mađioničaru iz Srbije i o tome koliko poseban odnos su pomenuta dvojica izgradila. 

- Nikada se ponovo neće dogoditi da sarađujem sa toliko dobrim košarkašem. Iznad svega on je sjajan momak. Uživam u njegovom prisustvu, kao i prisustvu njegove sjajne porodice. Često u avionu pričamo o temama koje nemaju veze sa košarkom, kao što su knjige koje čitamo ili kog konja mogu da kupim, to je pravi blagoslov - uz osmeh je prokomentarisao Koneli. 

On je 2013. godine imenovan za potpredsednika košarkaških operacija i generalnog menadžera Denvera, a od 2017. obavlja funkciju predsednika.


Jokić je u tekućoj sezoni u dresu Denvera prosečno beležio 27,1 poena, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija.


Srbin je ove sezone postao prvi igrač u istoriji lige sa najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija i 13. košarkaš u istoriji sa dva uzastopna MVP priznanja NBA lige.


BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024