DUGO SKRIVANA TAJNA: Kumovi Krstić i Teodosić više od godinu dana nisu govorili, i to dok su bili cimeri (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2022. u 16:07

Veliko priznanje za sjajne srpske košarkaše, ali pre svega ogromna čast za Srbiju kao zemlju koja ima puno pravo da bude ponosna na ono što je izrodila. Nikola Jokić je ponovo MVP najjače košarkaške lige na svetu, Miloš Teodosić je proglašen za MVP-ja finala Evrokupa, dok je Vasilije Micić dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca Evrolige. To je bio povod Evroligi da napravi zanimljiv dokumentarac pod nazivom "Srbija zemlja MVP-jeva", u kom je gostovao Nenad Krstić i ispričao jednu zanimljivu anegdotu.

ДУГО СКРИВАНА ТАЈНА: Кумови Крстић и Теодосић више од годину дана нису говорили, и то док су били цимери (ВИДЕО)

FOTO: Nebojša Paraušić

Naime, legendarni centar srpske reprezentacije, govoreći u ovom inspirativnom video-delu, podelio je priču da nije govorio sa saigračem i kumom Milošem Teodosićem.

Krstić je otkrio koliko je blizak sa plejom Virtusa, osvajačem Evrolige iz 2016. godine, ali i kako su se jednog leta posvađali i nisu mogli da to ostave za sobom čitave sezone.

- Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bio najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo, naravno, nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali - rekao je Krstić.

Pored nacionalnog tima, dvojica srpskih košarkaša činili su ubojit tandem i u Rusiji.

- Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013. u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji "pet", dao sam mnogo lakih koševa na njegove asistencije. Ne morate da budete mnogo dobar igrač da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale u timu čini boljim. Zato je veliki igrač - poručio je Nenad Krstić.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja