NIKO MU OVO NIKADA NIJE REKAO! Dino Rađa čuo šta je poručio Miško Ražnatović pa mu odgovorio

Novosti online

08. 05. 2022. u 21:21

KOŠARKAŠKI menadžer Miško Ražnatović reagovao je na želju Hrvatskog saveza da njihovi klubovi istupe iz ABA lige i priključe se Alpe Adria kupu, najvivši da će njegovi klijenti ići u jača takmičenja. Dino Rađa, legenda jugoslovenske, potom i hrvatske košarke, imao je šta da odgovori čuvenom agentu.

НИКО МУ ОВО НИКАДА НИЈЕ РЕКАО! Дино Рађа чуо шта је поручио Мишко Ражнатовић па му одговорио

FOTO: KSS

Reakcija HKS-a da istupi iz Jadranske lige i okrene se takmičenju pod pokroviteljstvom FIBA, u kojoj bi finansijski značajno profitirali, naišla je na brojne komentare javnosti.


Jedan od najglasnijih kritičara bio je Miško Ražnatović koji je na svom Tviter nalogu objavio kako bi ta odluka mogla da snosi posledice po hrvatsku košarku.
 

Legendarni košarkaš Dino Rađa, jedan je od najvećih zagovornika istupanja hrvatskih klubova iz regionalnog takmičenja. A ovoga puta imao je nekoliko reči i za Ražnatovića:

"Ta izjava je dokaz kako se vode privatni interesi, a ne interesi za boljitak košarke. Jer, idemo ovako. Danko Branković je od leta slobodan igrač. Napušta Cibonu. Ko je njegov menadžer? Miško Ražnatović. Šta od toga dobija hrvatska košarka? Ništa. Šta će od toga imati Cibona, hoće li dobiti obeštećenje, a sa Brankovićem je radila godinama? Neće. Hvala, doviđenja",  izjavio je bivši centar je za hrvatske "Sportske novosti".


Rađa, prvi čovek Hrvatskog košarkaškog saveza, potom je žestoko iskritikovao Ražnatovića.
 

"Tu dolazimo u situaciju u kojoj se izvrću činjenice. Posao menadžera je da radi za igrača, a ovde igrači rade za menadžera. Menadžer treba da sluša želje igrača, a ne obrnuto. Ovde su stvari izokrenute. Menadžeri vode i odlučuju o svemu. Nadam se da će doći neki pametnjaković i reći menadžeru 'gle, neću da idem iz Cibone'", zaključio je Rađa.

Miodrag Miško Ražnatović / FOTO: N. Paraušić

 

Utorak bi mogao biti odlučujući dan kada je u pitanju dalje učešće hrvatskih klubova u  ABA ligi. Do tada će njihovi klubovi imati rok da se izjasne o predlogu HKS-a za prelazak u Alpe Adria kup.

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere