NOVI CIRKUS NA MEČU MINESOTE: Posle lepljenja za parket usledilo vezivanje lancima za koš (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2022. u 09:51

SPORTSKA borilišta sve češće se koriste, može se reći i zloupotrebljavaju, od strane raznih aktivista i boraca.

НОВИ ЦИРКУС НА МЕЧУ МИНЕСОТЕ: После лепљења за паркет уследило везивање ланцима за кош (ВИДЕО)

Tviter printskrin

Prošlog meseca svet su obišle slike sa  Gudison parka, kada se mladi aktivista Luj Mekekni zavezao za stativu tokom meča Everton - Njukasl. 

Slična situacija dogodila se tokom plej-in meča NBA lige u kome je Minesota ugostila El-Ej Kliperse, kada je demonstrantkinja pokušala da se zalepi za parket. 

Najnoviji slučaj desio se opet na utakmici Minesote, ovaj put u prvom kolu plej-ofa protiv Memfisa, kada se druga gospođa lancima vezala za konstrukciju koša!

Kako prenosi ESPN, ona je to uradila kako bi skrenula pažnju na prava životinja, koja navodno krši vlasnik Minesote Glen Tejlor na svojoj farmi pilića.

Obe žene su nosile majice sa natpisom "Glen Tejlor peče žive životinje". Tejlor je inače prošlog leta prodao Minesotu bivšem igraču bejzbol tima Njujork jenkis Aleksu Rodrigezu i milijarderu Marku Loriju, ali promena vlasništva ide sporo, pa protestanti žele da se to ubrza.

Usput traže i da  Tejlor donira deo novca od prodaje dobrotvornim organizacijama za javno zdravlje.

NAvijači Minesote jedva čekaju da vide leđa Tejloru, ali bi uskoro mogli da ostanu i bez NBA košarke u gradu, pošto Rodrigez i Lori planiraju da franšizu presele u Sijetl i ožive legendarne Supersonikse.

BONUS VIDEO - Ovo je naš NBA MVP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!