"SVAKI SEKUND NA TERENU JE BITAN"! Ivanović: Nadam se da ćemo uprkos problemima odigrati dobar meč

Novosti online

25. 03. 2022. u 14:18

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nastavljaju učešće u Evroligi gostovanjem Albi u Berlinu. Crveno-beli su u igri za Top 8 i sigurno će sve učiniti da dođu do trijumfa u glavnom gradu Nemačke.

СВАКИ СЕКУНД НА ТЕРЕНУ ЈЕ БИТАН! Ивановић: Надам се да ћемо упркос проблемима одиграти добар меч

FOTO: M. Vukadinović

Plejmejker šampiona Srbije i ABA lige Nikola Ivanović svestan je važnosti meča i ističe da ekipa mora odigrati kvalitetno da bi mogla da se nada dobrom rezultatu.

- Ulazimo u poslednji deo sezone, čeka nas period u kom je svaki sekund na terenu bitan i tako moramo da pristupimo i tom meču. U prvom delu sezone nismo igrali kako treba, igrali smo jako loše. Bez obzira na taj poraz od Barselone, igramo dosta kvalitetno u Evroligi. Nadam se da ćemo, uz sve probleme koje imamo, da odigramo dobar meč. Tek ove sezone sam saznao da je bilo problema sa Albom. Rekao bih da je to tim koji dosta preuzima, igra dosta agresivno, imaju kvalitet u napadu i igrače koji mogu da igraju kvalitetnu odbranu i na bekovima i na centrima. To je predstavljalo problem u prvom delu sezone - rekao je Ivanović.

Podsetimo, Zvezda nikada nije pobedila Albu od kada se Evroliga igra u ovom formatu. Nemački klub je od tada slavio u svih šest okršaja.

Utakmica u Berlinu igra se ovog petka od 20 sati.

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju