VEČITI DERBI, TREĆA EPIZODA: Evo gde možete da gledate utakmicu Partizan - Crvena zvezda

Novosti online

06. 03. 2022. u 13:15

TREĆI košarkaški večiti derbi ove sezone na programu je večeras od 18 časova, kada se Partizan i Crvena zvezda sastaju u okviru 21. kola ABA lige.

ВЕЧИТИ ДЕРБИ, ТРЕЋА ЕПИЗОДА: Ево где можете да гледате утакмицу Партизан - Црвена звезда

FOTO: KK Partizan

Crno-beli su domaćini, a utakmica će biti odigrana u hali "Aleksandar Nikolić" pošto je Arena zauzeta zbog atletskog mitinga Belgrade indoors.

Ulaznica na dan utakmice neće biti u slobodnoj prodaji, a za one koji nisu obezbedili drsoceno parče papira, tu je televizijski prenos.

Navijači će dešavanja u "Pioniru" moći da prate preko Arena sportovog Premijum 1 kanala, dok ćete tekstualni prenos meča moći da pratite na portalu "Novosti".

Prethodna dva derbija ove sezone pripala su crveno-belima, a da li će za Partizan biti treća sreća saznaćemo oko 20 časova večeras.

- Posle izuzetno loše slike koju smo prikazali u finalu Kupa, mislim da je trenutak da reagujemo - kaže Obradović, i dodaje:

- Ono što je krasilo ovaj tim je borbenost, što nismo imali u Nišu. Voleo bih da svi mi shvatimo šta znači igrati utakmice protiv Crvene zvezde i šta znači braniti boje Partizana.

Poslednji poraz od Partizana u ABA ligi Zvezda je doživela u novembru 2019. godine u Areni.

- Nalazimo se u izuzetno teškom rasporedu, a utakmice sa Partizanom uvek imaju posebnu težinu - kaže trener Zvezde Dejan Radonjić.

- Igramo pred njihovim navijačima, koji će im sigurno pružiti veliku podršku. Moramo da odigramo na zadovoljavajućem energetskom nivou, posebno što u ovakvom rasporedu svaki trenutak koristimo za oporavak i pripremu. Očekuje nas težak meč, u kojem moramo da odigramo veoma dobro u dugim intervalima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna