VEČITI PO TREĆI PUT: Partizan - Crvena Zvezda

M.M.

06. 03. 2022. u 11:23

NA jednoj klupi Obradović, na drugoj Radonjić. Na jednoj strani parketa Ledej i Panter, na drugoj Kalinić i Volters. 18:30 hala "Aleksandar Nikolić"!

ВЕЧИТИ ПО ТРЕЋИ ПУТ: Партизан - Црвена Звезда

FOTO: ABA liga

Igrači Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage po treći put u ovoj sezoni. Prethodna dva duela crveno-beli su rešili u svoju korist. U osmom kolu kada su na svom parketu trijumfovali 71:56, i pre samo 15 dana kada su finale kupa rešili u svoju korist rezultatom 85:68 i obradovali svoje navijače "Žućkovom levicom".

Ekipa Željka Obradovića tražiće prvenac u ovoj godini u večitim derbijima i biće maksimalno motivisana, dok će crveno-beli želeti treći trijumf i dodatno podići samopouzdanje pred plej-of.

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Crvena Zvezda se ove sezone pre svega oslanja na sjajan kolektiv, gde se može reći da samo Nikola Kalinić odskače i pravi je vođa ove ekipe. Dok s druge strane Partizan najviše nade polaže u svoje strane igrače i na individualni kvalitet pre svega Kevina Pantera a zatim i Zeka Ledeja i Matijasa Lesora. 

Uzeći u obzir da današnji derbi nema značaj kao prethodne dva, da se regularni deo sezone polako završava, i da će treneri hteti maksimalno da sačuvaju sve "kečeve iz rukava" za predstojeći plej-of, možda je najbolje ne prognozirati pobednika meča već staviti akcenat na poene i uživati u dobroj košarci.

NAŠ TIP: prvo poluvreme +73,5 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)