POČINJE TRKA ZA „ŽUĆKOVU LEVICU“: Meridian spremio najveće kvote za Kup Radivoja Koraća!

PROMO

17. 02. 2022. u 12:00

Borba za prvi košarkaški pehar u 2022. godini može da počne uz najbolju ponudu u Meridianu!

ПОЧИЊЕ ТРКА ЗА „ЖУЋКОВУ ЛЕВИЦУ“: Меридиан спремио највеће квоте за Куп Радивоја Кораћа!

Promo

Još jedan finalni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 17. do 20. februara, što će biti idealna prilika da najbolje ekipe u Srbiji „ukrste koplja“ za prvi trofej u sezoni.

Pre nego što pređemo na analizu ekipa i najava utakmica, imamo jedno lepo iznenađenje za vas. Sportska kladionica Meridian vas časti novim bonusom za online klađenje.

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, na taj način dobijate neverovatnih 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!

PREUZMI 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENjE

A kako najbolje da iskoristite pomenuti BONUS?

Lepu priliku imate već na Kupu Radivoja Koraća. Turnir će se održati u Nišu, a za titulu najboljeg će se boriti osam timova.

Ko su glavni favoriti za osvajanje „Žućkove levice“?

Kao što možete da pretpostavite, najveći fokus biće na Crvenoj zvezdi i Partizanu. Izabranici Dejana Radonjića igraju odlično u „domaćim“ okvirima. Trenutno su bez premca u ABA ligi i sugrno da nemaju nameru lako da se odreknu trofeja koji su osvojili prošle godine.

Svoju šansu vidi i Partizan na čelu sa Željkom Obradovićem. Crno-beli za sada imaju sezonu punu uspona i padova, ali na čelu sa jednim od najboljih trenera svih vremena ništa drugo osim borbe za prvo mesto nije opcija.

U krug favorita iz senke spadaju FMP Meridian i Mega. Mladi tim iz Železnika je više puta pokazao da može da iznenadi na papiru ječe rivale, dok „klince“ Mege niko nikada ne treba da potcenjuje.

Ostatak učesnika Kupa Radivoja Koraća popunjavaju ekipe Borca iz Čačka, Zlatibora, Radničkog iz Kragujevca, Borca iz Zemuna.

PREUZMI 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENjE

Na koga vi tipujete da će osvojiti prestižni trofej? Meridian vam donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za pobednike ovogodišnjeg izdanja Kupa:

Partizan - kvota 2.00

Crvena zvezda - kvota 2.00

FMP Meridian - kvota 9.50

Mega - kvota 12

Borac Čačak - kvota 20

Zlatibor - kvota 200

Borac Zemun - kvota 500

Radnički Kragujevac - kvota 1000

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENjE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)