ZALET PRED KUP KORAĆA: Partizan gostuje Železniku

G. K.

11. 02. 2022. u 20:12

DA bi se u dobrom raspoloženju uputili ka Nišu gde će sledećeg vikenda napasti "Žućkovu levicu", košarkaši Partizana će prvo u subotu morati da izađu na kraj sa FMP u 20. kolu regionalne ABA lige, poslednjem ligaškom meču pred pauzu izazvane odigravanjem završnice domaćeg Kupa.

ЗАЛЕТ ПРЕД КУП КОРАЋА: Партизан гостује Железнику

FOTO: KK Partizan/ABA liga

- Kao i uvek, veoma neugodan protivnik za nas iako se nalazi u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala deset pobeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila na našem parketu (Partizan slavio 74:69). Treba da uđemo fokusirani i damo sve od sebe - poručio je bek crno-belih, Uroš Trifunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

VLADA SRBIJE POMAŽE GRAĐANIMA: Evo ko će imati pravo na manje račune za struju