ZVEZDA I FENERBAHČE NE IGRAJU U ČETVRTAK: Crveno-beli nemaju dovoljno košarkaša

Novosti online

04. 01. 2022. u 23:35

CRVENA zvezda i Fenerbahče neće igrati na Badnji dan, po julijanskom kalendaru.

ЗВЕЗДА И ФЕНЕРБАХЧЕ НЕ ИГРАЈУ У ЧЕТВРТАК: Црвено-бели немају довољно кошаркаша

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tim povodom crveno-beli su objavili sledeće saopštenje za javnost:

"Utakmica 19. kola Evrolige između Crvene zvezde mts i ekipe Fenerbahče odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na virus Covid 19 u našem timu.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova odložen je na zahtev KK Crvena zvezda mts koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od osam igrača za predstojeću utakmicu. Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani su novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes, dok je Nikola Kalinić dobio pozitivan nalaz tokom prethodnog vikenda."

Zvezda bi u sledeći meč trebalo da igra u ABA ligi, i to u nedelju od 19 časova, kada je na programu gostovanje crveno-belih ekipi Budućnosti.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)