"ZVEZDA IMA NEVEROVATNOG VOĐU" Vasa Micić presudio crveno-belima pa priznao koliko su ga oduševili

Novosti online

22. 12. 2021. u 21:08

Vasilije Micić je u MVP stilu doneo pobedu Anadolu Efesu nad Crvenom zvezdom, ali je imao samo reči hvale za beogradsku ekipu.

ЗВЕЗДА ИМА НЕВЕРОВАТНОГ ВОЂУ Васа Мицић пресудио црвено-белима па признао колико су га одушевили

FOTO: N. Paraušić

Podsetimo, u 17. kolu Evrolige Efes je kroz dramu došao do trijumfa nad Zvezdom, a Micić je poentirao samo u drugom poluvremenu, postigavši ukupno 21, uključujući i slobodna bacanja za preokret i pobedu u poslednjoj sekundi.


Posle meča, pred kamerom Evroligine televizije istakao je da u napetom finišu nije previše pažlje obraćao na to ko vodi:


- Znate, često kažem da ja nekada i ne znam koji je rezultat, ne gledam baš uvek semafor, gledam kako da pružim svoj maksimum, što možda i nije loše. Nismo odustajali i to je presudilo. Zvezda je odigrala baš dobro, ona ima najbolju odbrana Evrolige ove sezone, a mi smo to pokušavali da probijemo i dugo nismo uspevali. Crveno-beli imaju neverovatnog lidera, Kalinića, nedostajalo im nekoliko bitnih igrača, pa mogu da kažem da sam posle ovakavog meča vrlo zadovoljan pobedom, rekao je najpre aktuelni MVP elitnog nadmetanja.


Tome je dodao i sledeće:


- U drugom poluvremenu igrali smo sa boljom energijom, a ja uvek kažem: ako nje nema, ne možete da se takmičite ni sa kim, od turske lige do Evrolige. A kada energije je ima, onda možete da rešavate sve u svoju korist. Da energije nije bilo, izgubili bismo ovaj meč, zaključio je Vasilije Micić.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024