PARTIZAN SA IMPERATIVOM POBEDE: Obradović pred Mornar: "Ne gledamo tabelu"

V. P.

18. 12. 2021. u 09:30

RAZMENjENE su prijateljske poruke pred današnje gostovanje Partizana barskom Mornaru u 12. kolu ABA lige (17.00).

ПАРТИЗАН СА ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ: Обрадовић пред Морнар: Не гледамо табелу

FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Kada se razmaknu zavese uzajamnog poštovanja, na terenu hale "Topolica" vodiće se bespoštedna borba u utakmici od velikog značaja za crno-bele, posebno nakon beogradskog poraza od Cedevita Olimpije u prethodnom jadranskom duelu.

- Zaista želim da istaknem da mi je mnogo drago što idem u Bar da vidim braću Pavićević, koji su toliko uradili za taj klub. Čestitam im na tome što su uradili za košarku u Baru, stabilizovali su klub i imali odlične rezultate poslednjih sezona - obasuo je Željko Obradović komplimentima domaćina 11. susreta Partizana i Mornara u ABA ligi (skor 6:4), u kojem crno-beli ne mogu da računaju na Kevina Pantera.

- Ne gledamo poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu. Mornar sigurno ima kvalitet i moramo da odigramo znatno bolje nego u poslednjim utakmicama.

Trener Barana Mihailo Pavićević revanširao se porukom dobrodošlice.

- Bili smo u prilici da ugostimo legendu američke košarke Lerija Brauna, a sada i najboljeg trenera Evrope svih vremena Željka Obradovića, što klub i mene čini izuzetno ponosnim. U dobroj smo seriji, pokušaćemo da iznenadimo Partizan kao favorita u ovom meču. Međutim, favoriti ne pobeđuju uvek - kaže Pavićević.

Slask oštećen

EVROLIGA se oglasila povodom spornog detalja u meču Partizana i poljskog Slaska u Evrokupu:

- Pet sekundi pre kraja, kada je Lukaš Kolenda krenuo ka košu došlo je do kontakta sa Zekom Ledejom posle kojeg je lopta izašla van terena. Sudije su procenile da je lopta izašla od igrača Slaska i posed je dodeljen Partizanu. Do kontakta je došlo kada je Ledej bio u odbrambenom polukrugu, a Kolenda pri šutu u skoku. Zbog toga je Ledeju trebalo dosuditi faul u odbrani i dodeliti dva slobodna bacanja za Kolendu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)