OBRADOVIĆ O SLASKU: "Imaju kvalitet, moramo da vratimo energiju"

Novosti online

14. 12. 2021. u 16:08

SLASK je ekipa koju Partizan mora da poštuje zato što ima kvalitet i što je poslednju utakmicu Evrokupa izvanredno odigrala protiv Hamburga.

ОБРАДОВИЋ О СЛАСКУ: Имају квалитет, морамо да вратимо енергију

FOTO: V. N.

- Oni su ekipa koja gaji specifičan način igre, pre svega u odbrani. Vole da igraju u tranziciji, imaju šutere, zaustavljaju se i šutiraju za tri poena. To su neke najbitnije stvari o kojima smo pokušali da vodimo racuna, informišemo igrače i da radimo na treningu. Ono što moramo jeste da se vratimo na način igre u odbrani tokom cele sezone, sem ove poslednje utakmice gde smo primili mnogo lakih poena i gde je u nekim trenucima ekipa bila bez energije. Razgovarali smo o tome i nadam se da čemo sutra izgledati puno bolje - izjavio je trener Partizana Željko Obradović uoči meča protiv Slaska u Evrokupu.

Plejmejker crno-belih, mladi Izraelac Jam Madar, pred duel sa Slaskom je rekao:


- Spremni smo za utakmicu, idemo da se borimo i pobedimo. Ovo je važan test za nas da pokažemo kako kao tim reagujemo posle poraza. Radili smo kao tim, analizirali greške iz prošle utakmice, trudimo se da iz njih naucimo i da sutra zabeležimo pobedu", istakao je Madar.

Partizan je na čelu grupe A sa pet pobeda i jednim porazim, dok je Slask na začelju sa jednim trijumfom i pet neuspeha.

Utakmica Partizan - Slask igra se u sredu od 20.30 u Štark Areni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna