ŠTA SE DEŠAVA SA PANTEROM: Željko Obradović otkrio razlog odsustva najboljeg strelca Partizana

Novosti online

11. 12. 2021. u 21:36

KOŠARKAŠI Partizana pretrpeli su drugi poraz u ABA ligi ove sezone, pošto su u Areni poklekli pred Cedevita Olimpijom u meču u kome nisu mogli da računaju na Kevina Pantera.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА ПАНТЕРОМ: Жељко Обрадовић открио разлог одсуства најбољег стрелца Партизана

FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Trener srpskog tima Željko Obradović objasnio je zašto nije bilo najboljeg igrača crno-belih, ali i zašto u drugom delu utakmice naparket nije ulazi Bajša Koprivica.

- Igrali su veoma dobro, u najavi sam rekao da se radi o timu koji je promenio sastav i koji je odličan napadački. Potvrdili su to i sada, kao što je bilo i protiv Virtusa. Njihovi spoljni igrači su kontrolisali meč, prodorima i izbacivanjem lopti pravili probleme. Nismo ni približno bili na nivou odbrane iz poslednjih mečeva. Imali smo nesreću da igramo bez Kevina Pantera. Nisam mogao da računam na Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, jer je povredio skočni zglob, videćemo stanje. Utakmica je izgubljena u odbrani. Hvala i navijačima na bodrenju tokom celog meča - rekao je Obradović.

Šta je tačno problem sa Panterom, Žoc nije mogao da otkrije, ali je odlučio da posluša savete lekarskog tima crno-belih i ostavi sjajnog strelca van rosterta danas, iz trizika od ozbiljnije povrede.

- Medicinski deo stručnog štaba je u konsultaciji sa doktorima odlučio da Kevin ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnije povrede, iziskivalo je tretman i pauzu. To je najbolje da pitate našeg doktora. Zdravlje igrača je uvek na prvom mestu. Ako je procenjeno da ne igra, onda je važnije da to tako bude i da se ne pogorša povreda, pa da duže pauzira - zaključio je Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega