„HOĆEMO BOBANA“ ODJEKIVALO DALASOM: Marjanović u nemilosti trenera (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2021. u 08:19

DALAS je na svom terenu bio bolji od Šarlota sa 120:96.

„ХОЋЕМО БОБАНА“ ОДЈЕКИВАЛО ДАЛАСОМ: Марјановић у немилости тренера (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kristaps Porzingis je za domaći tim upisao dabl-dabl učinak od 24 poena i 13 skokova, Trej Burk je postigao 22 poena, uz šest asistencija, a Tim Hardavej je dodao 19 poena, uz četiri asistencije.

Ipak, svu slavu na meču koji je rešen mnogo pre samog kraja je pokupio Boban Marjanović. Najpre je došlo do spontanog, a onda pravog horskog navijanja „Hoćemo Bobana“.

Orilo se dvoranom dok su ljudi visoko podizali ruke i tražili reakciju od trenera Džejsona Kida. Gotovo je neshvatljivo zašto Bobi nema nešto više minuta, kada je i sam trener nedavno rekao da bi u većini drugih NBA ekipa igrao po najmanje 25 minuta.

Ipak, ovog puta je Kid odlučio da udovolji publici – u igru je ušao miljenik.

Marjanović na parketu proveo samo tri minuta, ali je i to bilo dovoljno da pokaže zbog čega je jedan od najproduktivnijih igrača u NBA. Postigao je četiri poena (2/3 iz igre) uz jedan skok. 

Srpski košarkaš Boban Marjanović je za nešto više od tri minuta igre upisao četiri poena i jedan skok, a za Dalas zbog povrede nije igrao njihov najbolji igrač Luka Dončić.

U ekipi Šarlota bolji od ostalih su bili Keli Ubre i Teri Rozijer sa po 20 poena, dok je Gordon Hejvord postigao 17 poena, uz po šest skokova i asistencija.

Šarlot ima skor od 15 pobeda i 14 poraza, a Dalas je na učinku 14/13.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)