OTKUD JA OVDE? Bobi u čudu, šou se nastavio... (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 08:20

BOBAN Marjanović je oduševio Amerikance na poslednjem meču protiv San Antonija. Srbin je bivšem klubu ubacio 17 poena za 15 minuta i na kraju rešio utakmicu.

ОТКУД ЈА ОВДЕ? Боби у чуду, шоу се наставио... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Dalas ima novog junaka na "ić", a da nije Dončić. I ne čudi što je baš Marjanović završio na konferenciji za medije posle meča.

- Nisu planirali da ja dođem ovde - rekao je Bobi kroz osmeh, a na pitanje da mu se pomogne dodao je:

- Ne, ne, ne, ne diraj, ne želim da pokvarim ništa!

Govorio je Marjanović o partiji koju je pružio, na koji način ostane fokusiran kada dugo ne igra pa ovako dobije šansu i iskoristi je, da bi istovremeno hvalio i San Antonio kao ekipu.

Zatim je privukao pažnju kada se zahvalio Bogu i majci na visini koju ima, da bi ga portparolka Dalasa ostavila u čudu posle jedne konstatacije.

- Sada će se uključiti Aleksandar koji neće postavljati pitanja na engleskom - rekla je devojka i poprilično zbunila Marjanovića.

- Bobi, tu sam - začulo se s druge strane na srpskom jeziku:

- Ja, rekoh, pričaćemo na španskom - rekao je Marjanović kroz osmeh, a onda srpskom novinaru ukratko odgovorio na pitanje:

- Stvarno je teško dobiti ovde, lepo je se vratiti nazad ovde i videti ljude i poznate face. Fenomenalno je zagrliti te ljude koji rade u hali. Meni puno znači i njima puno znači. Što se tiče današnje utakmice, jako je teško izvući pobedu ovde, super je što sam mogao da pomognem timu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)